Çobançeşme Şehit Sedat Mekan Anadolu İmam Hatip Lisesi

WEB https://cobancesmesehitsedatmekanaihl.meb.k12.tr
Adres : Çobançeşme Mahallesi Mithatpaşa Caddesi Okul Sokak No7 Yenibosna Bahçelievler/İSTANBUL. Okulumuz Haritada Çobançeşme Lisesi olarak görünmektedir
VİZYON : Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin kültürel mirası, değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlama vizyonuna sahip bir okuluz.
MİSYON : Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanların ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı yaratandan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaki ve kültürel mirasa, saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmeyi hedefleyen bir misyona sahibiz.
BAŞARILAR :

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : 9:00 - 16:20
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Okulumuz E5 karayoluna, metrobüs, metro ve otobüs duraklarına yürüyerek 10 dakika uzaklıktadır. Okulumuz Haritada Çobançeşme Lisesi olarak görünmektedir
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :